Haluan liikkumaan! Hikijumppaa, spinningiä, jotain! Tunnen itseni saamattomaksi nahjukseksi, kun en saa mentyä. Mutta taas tullaan siihen aikaongelmaan... Eilen ja tänään olen tullut töistä kotiin myöhään, ja kotona on odottanut muutto ja eräs käsityöprojekti, joka on saatava valmiiksi mahdollisimman pian.

Huomenna on töiden jälkeen menoa: menemme K:n kanssa etsimään uutta sänkyä! Tähän asti olemme tilanpuutteen vuoksi nukkuneet vuodesohvassa, mutta nyt saamme ihka oikean sängyn. Toivottavasti K. jaksaa lähteä. Kuntosalilla voisi käydä samalla reissulla...

Mutta torstaina! Torstaina spinningiin. Se on nyt päätetty! Alan olla pisteessä, jossa välttelen peilejä ja valokuvia. Se ei ole hyvä se... :( Alan sortua laihduttajan perusvirhe-ajatteluun: jos vain laihtuisin, voisin olla tyytyväinen itseeni, onnellisempi, parempi ihmisenä kaikin puolin... Hyvänolonpainoni on siinä 52 kilon vaiheilla. Vaikka matkaa on vain nelisen kiloa, se tuntuu paljolta. Kehossani näkyy liikunnan puute, ja inhoan sitä.